گزارش من در گویا نیوز از برگزاری چهل و یکمین سالگرد سیاهکل توسط سازمان چریک های فدایی خلق ایران که در آمستردام برگزار شد. کپی اش را در وبلاگ ام هم میذارم:
دیدنیها >> برگزاری مراسم چهلویکمین سالگرد سیاهکل توسط سازمان چریکهای فدایی خلق ایران در هلند (+ گزارش تصویری اختر قاسمی)
اختر قاسمی – سازمان چریکهای فدایی خلق ایران در سال ۱۳۴۹ توسط عدهای از مبارزان مارکسیست معتقد به مبارزه مبارزه مسلحانه بر علیه رژیم شاه در جنگلهای شمال ایران با حمله به یک پاسگاه در سیاهکل شکل گرفت. اما بعد از انقلاب اسلامی ایران با وجود اینکه این سازمان به دلیل پیشینه مثبتاش و اعتماد مردم به آنها از پر طرفدارانترین سازمانهای مارکسیستی بود به دلیل اختلاف نظر رهبری سازمان در تحلیل از حکومت انقلابی حاکم به دو گروه اقلیت و اکثریت تبدیل شد که در ادامه هر دو گروه به گروههای دیگر تقسیم شدند. هم اکنون بیش از شش گروه و سازمان که هر کدام خود را وارثان بنیانگذاران این سازمان میدانند وجود دارد: سازمان چریکهای فدایی خلق ایران، چریکهای فدایی خلق ایران، سازمان فداییان ـ اقلیت، سازمان اتحاد فداییان کمونیست، سازمان اتحاد فداییان خلق ایران و سازمان فداییان خلق ایران ـ اکثریت.
برخی از این سازمانهای منشعب همانند سازمان چریکهای فدایی خلق ایران معتقد به مبارزه مسلحانه تنها راه رهایی از نظام دیکتاتوری و استبداد حاکم بر ایران هستند.
مهدی سامع از اعضای قدیمی فداییان و عضو شورای ملی مقاومت، از اعضای رهبری سازمان چریکهای فدایی خلق ایران است. این گروه معتقد است که در شرایط کنونی شورای ملی مقاومت ایران آلترناتیو دمکراتیک رژیم ولایت فقیه است و شرکت در این اتئلاف را بر اساس اتحاد ـ مبارزه سیاست اصولی میداند.
در چهلویکمین سالگرد سازمان چریکهای فدایی خلق ايران، شهر آمستردام میزبان برخی از اعضا و هواداران این سازمان بود. حتی هوای وحشتناک سرد ده پانزده درجه زیر صفر هلند و لغو پروازها و بسته بودن جادهها مانع از حضور قابل توجهی از دوستداران این سازمان از شهرها و کشورهای مختلف نشد و مراسم در سالنی در جنوب آمستردام برگزار گرديد. سالن پر از جمعیت بود و برنامه توسط لیلا جدیدی از اعضای هئیت دبیران این سازمان اجرا شد.
ابتدا فیلمی از مبارزان فدایی و تاریخچه سازمان نمایش داده شد که توسط جعفر پویه عضو هئیت دبیران این سازمان، ساخته شده بود. سپس پیام سازمان چریکهای فدایی را به مناسبت چهلویکمین سالگرد خواند. در بخشی از این پیام آمده است:
«… ما خواستار اقدام بیدرنگ شورای امنیت ملل متحد به منظور جلوگیری از نقض حقوق بشر در ایران و بازدید آقای احمد شهید از زندانهای رژیم جمهوری اسلامی و ملاقات با خانواده شهدا و زندانیان سیاسی هستیم. ما از حقوق مسلم زنان و مردان ساکن در کمپ اشرف حمایت کرده و هرگونه جابهجایی اجباری و اخلال در حل مسالمتآمیز مسئله پناهندگی آنان و غارت اموال آنها از جانب دولت نوری المالکی را محکوم کرده و خواستار دخالت شورای امنیت ملل متحد برای حل مسالمتآمیز این مسئله هستیم. انتقال ساکنان کمپ اشرف به زندانی موسوم به کمپ „آزادی“، نقض آشکار حقوق بشر و قوانین و میثاقهای بینالمللی است…»
پیام شورای ملی مقاومت و سازمان مجاهدین در همبستگی با میثاق سازمان چریکهای فدایی خلق خوانده شد. دستهگلهای بزرگی نیز از جانب این دو سازمان به سازمان چریکهای فدایی خلق هدیه شده بود.
دو عضو کادر رهبری زینت میرهاشمی و مهرداد قادری در رابطه با مسائل روز بهار عربی و تأثیر آن بر رژیم ایران و جامعه بینالمللی و همچنین تأثیرش بر جنبش آزادیخواهی مردم ایران سخنانی ایراد کردند.
بعد از سخنرانی هر دو سخنران با شرکتکنندگان به بحث و گفتوگو پرداختند. پس از یک استراحت و ادامه بحث و گفتوگو عضو حزب احیای کمونیستی ایتالیا پیام تبریک و همبستگی حزب احیای کمونیستی را با مردم ایران خواند. در پایان ترانه سرودهای ماندگار توسط فریدون اجرا شد.
advertisement@gooya.com |
|
|
بعنوان کسی که در ابتدای انقلاب عظیم 57 باتفکرات سوسیالیستی آشنا شدم ولی در ادامه راه خدمت به محرومین از طریق دوری از سهم خواهی های گروه های درگیرو شرکت در جهاد سارندگی و بعد ها دفاع از حریم کشور را برگزیدم و امروزه نیز با شجاعت خود را سبز اندیش بر می شمارم چون همیشه باز میگویم ای کاش سازمانهای سوسیالیستی و دیگر گروهها در ابتدای انقلاب علیرغم تمامیت خواهی های سران حزب جمهوری تحملی انقلابی را پیشه می کردند و با مبارزه مسلحانه زمینه امنیتی کردن جامعه و در نهایت بسط قدرت را به اینان نمیدادند به دیگر سخن سازمانهای به اصطلاح انقلابی که جز مطامع خود را نمی جستند در این چه که امروز بر ما آمده مقصر اند
آرش عزیز کاری که شما کردید نامش عافیت طلبی است و اینکه در مقابل تمامیت خواهی سران حکومت گروهها و احزاب تحمل کنند و مبازره را تعطیل کنند اسمش تسلیم طلبی است -تقابل با تمامیت خواهی و مبارزه برای احقاق حقوق انسانی حق مردم است که در گروهها و احزاب متشکل شده اند -سبز اندیش بودن هم اگر به عنوان تلاش برای تغییر باشد قابل تقدیر است ولی متاسفانه گویا خواهان بازگشت به عصرطلایی خمینی و اجرای بی تنازل قانون اساسی اکنون سبز تلقی میشود !!!
حیف که مهدی سامع و کسانی که خود را ادامه دهندگان زنده یاد بیژن جزنی و چریکهای فدائی خلق قبل از انقلاب می شناسند به نقش مخرب سازمان مجاهدین در بعداز انقلاب اهمیت نمی دهند و دنبال آنها راه افتاده و معلوم نیست به کجا میروید. کار شما بسیار نادرست تر از سازمان اکثریت می باشد که از خمینی حمایت کردند. تابحال کلمه ای از عملکرد های نادرست باند مسعود رجوی از جانب مهدی سامع و سازمان متبوعش شنیده نشده و نشان میدهد که این سازمان اهمیتی به مردم ایران نمی دهد. هرچه رجوی میگوید شما هم تکرار میکنید. مثلا در باره ی قرارگاه اشرف ! شما با جان ٣٥٠٠ نفر بازی و قمار می کنید این ها فقط بنفع جمهوری اسلامی ست. آقای سامع بیدار شو فردا دیر ست.
جناب کوشا -افراد و سازمانها تنها به انچه خودشان میگویند شناخته نمیشوند بلکه سابقه و عملکرد آنان است که معلوم میکند ادامه دهنده چه راهی هستند -تردید نکنید که اگر بیژن جزنی هنوز زنده بود با نیرویی مانند مجاهدین ائتلاف میکرد هرچند که شاید با حضور وی انشعابات و خیانتهای افرادی که به این سازمان انجام شد نمیتوانست تا این حد ضربه وارد کند و تعادل قوا در اپوزیسیون حکومت اسلامی با اتوریته چپ نتایج بهتری را برای مردمش تضمین میکرد .
در باره سازمان مجاهدین تنها به این بسنده میکنم که تنها نیرویی که میتواند (هم در عمل هم در تئوری)حکومت ولایت فقیه را سرنگون کرده و شرایط برای یک انتخابات آزاد را تامین کند -مجاهدین هستند .